|
|
|
|
|
|
|
|
     
"Catering"
   

 

   
     

Ons concept voor  de catering op een bedrijf gaat meestal uit van een receptie met drank en hapjes en dat vanaf 20 tot 500 personen. Dit kan gaan van een voorstelling, opening, verjaardag,... Daarom is het best om eerst samen met ons het  standaardconcept te bespreken zodat we een op maat gemaakte formule voor u kunnen voorstellen. Voor een totaalconcept werken we samen met een feestarchitect om alles in goede banen te leiden. Hieronder vind u een lijst van mogelijke hapjes en dranken die we serveren tijdens zo een receptie. Al onze hapjes worden zelf en met de grootste zorg gemaakt.

Drank

  • Fruitsap
  • BRUT: La Comtesse de France
Hapjes
    • Espuma van rode bosvruchten met gerookte ham en verse kruiden
    • Gaspacho andalouse met verse krab en olijfolie
    • Carpaccio van rund met notensla en parmezaan en olijfolie
    • Krokant gebakken geitenkaasje met spek en rabarber
    • Sushi van verse rode tonijn met wasabisreme
    • ... (voor meer hapjes klik hier)


 

Klik hier voor meer foto's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
© Christers.be