|
|
|
|
|
|
|
|
     
"Onze Hapjes"
   

 

   
     

  • Espuma van rode bosvruchten met gerookte ham en verse kruiden
  • Tempura van scampi met een oosters slaatje en soja
  • Toast van gerookte wilde zalm met verse kaas en Granny Smith
  • Soepje van asperges met grijze garnalen
  • Gaspacho andalouse met verse krab en olijfolie
  • Crème van boschampignons met nootmuskaat
  • Verse kruidenkaas let zongedroogde tomaatjes en grisini van olijven
  • Rosbief van rund met puree van truffel
  • Carpaccio van rund met notensla en parmezaan en olijfolie
  • Verse cruditeiten met dipsausje
  • Een meergranenbroodje met Spaanse jamon serrano en kaas, afgewerkt met gegrilde paprika
  • Een glasnoedelsalade met kip, krokante groentjes en koriander
  • Gerookte eend met mangosalade
  • Een lamsteeltje met sesam en taboulé
  • Provençaalse vleesballetjes met coulis van tomaat
  • Vitello tonato
  • Saté van mozzarella en kerstomaat met Italiaanse ham
  • Krokant gebakken geitenkaasje met spek en rabarber
  • Sushi van verse rode tonijn met wasabisreme
  • Een roerei met verse kruiden en truffel
  • Yogourt met honing en rood fruit
  • Crème brûlée
  • Chocolademousse met pistache
  • Een mojito van citroensorbet
  • Een tiramisu van speculoos
 

Klik hier voor meer foto's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
© Christers.be