|
|
|
|
|
|
|
|
     
"Home Cooking"
   

 

   
     

U wilt vrienden of kennissen verrassen met een gezellig en stijlvol etentje bij uw thuis… Wij zorgen dat u hiervoor niets moet doen, hebben enkel uw keuken nodig en zorgen ervoor dat u achteraf nog niet eens gemerkt heeft dat we in uw keuken zijn geweest. Wij bespreken samen de menukeuze naargelang het
seizoen, wensen en budget. U zorgt voor de nodige tafels, stoelen en aankleding en wij zorgen voor de rest en dit vanaf 4 tot 200 personen.
Wij kunnen tevens zorgen voor bediening tijdens het feest en zorgen dat alles kraaknet achter gelaten word. Hieronder vind u een lijst van gerechten. Aan de hand van deze gerechten kan u zelf een menu samenstellen. De prijs van het menu per persoon bedraagt 45 euro. Vanaf 15 personen is iemand in de bediening inbegrepen en dit gedurende 3 uur. Onder de 15 personen zal er indien de gast dat wenst een forfait van 16 euro per uur per garçon geteld worden.
Het is ook mogelijk om uw etentje te combineren met een receptie vooraf met trendy hapjes en schuimende proseco.
Hiervoor kan u even kijken op de cateringpagina.


Voorgerechten

  • Tartaar van botervis met een crème van jonge erwtjes en uitjes afgewerkt met een kaviaar van aubergine
  • Fris slaatje van verse tuinkruiden postelein en krokant gebakken Sint-Jakobsvruchten met een dressing van groene appel en dun gesneden pancetta
  • Een vitello tonato van dun gesneden kalfshaasje met kort gebakken tonijn en een pesto van kappertjes
  • In olijfolie gebakken brioche met koningskrab en reuzegamba met een salade van verse kruiden en een vinaigrette van citrusvruchten

Tussengerechten

  • Mojito van citrussorbet
  • Kussentjes gevuld met buffelmozzarella en kort gebakken lamsoren
  • Soepje van tomatenwater met inktvisjes en chorizo

Hoofdgerechten

  • Gegrilde pata negra met een lauwe salade van roquette, zachte geitenkaas en polenta met verse oregano
  • Kabeljauw op vel gebakken met heldere olijfolie , kappertjes , zongedroogde tomaatjes en een mousseline van nieuwe aardappelen
  • Talliata van Ierse entrecote met witte en groene asperges tapenade van witte truffel en charlotte aardappelen
  • Gegrilde rode pop met een risotto van jonge groentjes, rivierkreeftjes en een coulis van jonge tomaatjes
  • Zacht gestoomde kreeft met jonge groene asperges in een beurre blance sausje en jasmijnrijst.
  • Kreeftgerecht supplement 8 euro per persoon

Dessert

  • Zachte cake van polenta met bosbessen en een zalf van yoghurtijs
  • Mouilleux van chocolade met een salsa van bosvruchten en vanilleijs
  • Een mousse van witte chocolade met babelutte en amarenakersen
  • Een millefeuille van verse perzik met een crème van rijst en cocoscoulis

Het is uiteraard steeds mogelijk om samen met u uw persoonlijke wensen te bespreken om er een geslaagde dag van te maken.

 

Klik hier voor meer foto's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
© Christers.be